Anne Barslev, som i maj 2024 tiltræder stillingen som operachef for Den Jyske Opera, bliver nu medlem af bestyrelsen for Den Jyske Sangskole.

 

Anne Barslev er uddannet operainstruktør i 2005 fra Hoogeschool voor de Kunsten i Amsterdam og efterfølgende flyttede hun tilbage til Danmark. Barslev har en lang række iscenesættelser bag sig og blev i 2021 nomineret til en Reumert for årets opera. I 2013 blev Anne Barslev tilknyttet Danmarks Radio som freelance-producent og instruktør, hvor hun har udviklet koncepter og instruerer projekter for DR Symfoniorkester og VokalEnsemblet. Anne har også siden 2006 været kunstnerisk leder af Operaen i Svendborg, der har lavet udendørs opera på usædvanlige steder i Svendborg og omegn.

 

Bestyrelsesformand for Den Jyske Sangskoles bestyrelse, Mette Bock, siger ” Vi glæder os til at få et stærkt, kreativt menneske med stor kunstfaglig indsigt med som en ressource i Den Jyske Sangskoles bestyrelse. Vi arbejder i disse år med en styrkelse af vores talentmiljø og med udviklingen af Herning Opera Festival. Anne Barslev vil blive en væsentlig samtalepartner i denne proces”.

 

Anne Barslev udtaler ,”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Den Jyske Sangskoles bestyrelse og være med til at udvikle arbejdet med børn og unges musikalske udvikling. Sangskolens ambitioner om at både arbejde lokalt og internationalt, med udsyn og samarbejde for øje, mener jeg er et enormt sympatisk og det ser jeg frem til at kunne støtte op om med min plads i bestyrelsen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.