Video

børn i kirken_2018

Videodokumentation

Vi er optaget af at dokumentere vores arbejde med unge sangstemmer.

Gennem en årrække har vi filmet anerkendte danske og udenlandske undervisere på Den Jyske Sangskoles masterclasses og korprøver. Over 70 videoer ligger nu offentligt tilgængeligt på Den Jyske Sangskoles YouTube kanal.

Interviews med korledere

Indslag fra koncerter med prominente danske kor. Mads Bille fra Den Jyske Sangskole interviewer blandt andre Jens Johansen, dirigent for Vocal Line og Bo Holten, dirigent for Musica Ficta.

Korworkshops fra Masterclass

Se Pia Boysen undervise MidtVest Juniorkor, Dorte Bille undervise Forskolen, eller Panda van Proosdij undervise MidtVest Pigekor.

David Lowe underviser unge sangere /drenge

Sangpædagog David Lowe underviser unge sangere fra Herning Kirkes Drengekor i solosang. David Lowe er en af Englands førende sanglærere. Han arbejder med stemme og udtryk og indre billeddannelse.

David Lowe underviser unge sangere /piger

Sangpædagog David Lowe underviser unge sangere fra MidtVest Pigekor i solosang. David Lowe er en af Englands førende sanglærere. Han arbejder med stemme og udtryk og indre billeddannelse.

Margrete Enevold med unge sangere /drenge

Sangpædagog Margrete Enevold underviser unge sangere fra Herning Kirkes Drengekor i solosang. Margrete Enevold er uddannet i sang og hørelære ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun nu underviser i sang og børnekormetodik.

Margrete Enevold med unge sangere /piger

Sangpædagog Margrete Enevold underviser unge sangere fra MidtVest Pigekor i solosang. Margrete Enevold er uddannet i sang og hørelære ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun nu underviser i sang og børnekormetodik.

Unge elitemiljøer

  • Et år med forskolen
    Den Jyske Sangskole har fulgt korleder Mads Bille i et år. En gang om året er Mads ude i 3. klasserne på alle folkeskoler i Herning Kommune for at finde nye sangtalenter. Drengene bliver tilbudt en plads i den et-årige forskole til Herning Kirkes Drengekor. Optaget sept. 2008 til sept. 2009.
  • Unge elitemiljøer
    Vi følger fire unge talenter fra sportens og sangens verden. Filmen er lavet af Jakob Fenger, som har fulgt hverdagen for talentidrætsklasser og elever på Den Jyske Sangskole.

David Lowe underviser på MasterClass i Unge Stemmer

Margrete Enevold underviser på MasterClass i Unge Stemmer

PANDA VAN PROOSDIJ FORTÆLLER OM SIN METODE