Hvert år åbner Den Jyske Sangskole sin årlige Masterclass i Unge Stemmer med en koncert, hvor et prominent gæstekor demonstrerer det ypperste indenfor sit felt.

 

DR Pigekoret åbnede vores masterclass i Herning Kirke den 11. marts 2016. Umiddelbart efter koncerten blev chefdirigent Phillip Faber interviewet af Mads Bille omkring årets masterclass tema: korlederens værktøjskasse.

 

Se videoen på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=sBdD_NUfdqM

 

DR Pigekoret

DR PigeKoret repræsenterer et af Danmarks stærkeste musikalske brands. De væsentligste ingredienser i DR PigeKoret er knap 50 piger i alderen 15-21 år, alle med stort musikalsk talent, flere hundrede års sangtradition samt en brændende dirigent, Phillip Faber, med store ambitioner.

Det unge eliteensemble besidder en enestående evne til ubesværet at bevæge sig mellem Grundtvigs salmer, moderne kompositioner, popsange og fællessang samtidig med at bevare den musikalske gnist og en smittende entusiasme. DR PigeKorets engagement i musikken og deres enestående klang gør, at de også er efterspurgte som musikalsk samarbejdspartner for både danske og udenlandske artister. DR PigeKorets evne til at bruge musikken som brobygger, gør koret til en uvurderlig ambassadør for Danmark.

 

Koncerten blev støttet af Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Toyota-Fonden og Herning Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.