Den Jyske Sangskole får atter besøg af Det Danske Ungdomsensemble – DUEN. Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor har før arbejdet sammen med det anerkendte ensemble, og publikum, der kan huske de tidligere koncerter, er allerede godt i gang med at gøre indhug i billetterne til november måneds to koncerter i Struer og Herning.

To af landets skarpeste talentmiljøer for unge, klassiske sangere og musikere samarbejder om opførelsen af Mozarts Requiem. Musikerne kommer fra Det danske Ungdomsensemble DUEN, som samler talentfulde unge musikere fra hele landet, mens sangerne er fra Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor. Tilsammen er de 110 unge talenter med en gennemsnitsalder på 17 år, som ledes af dirigent Morten Ryelund.

Derudover medvirker 4 spirende operatalenter som solister – som alle har fået deres musikalske skoling og opvækst på Den Jyske Sangskole. Solisterne er Anne-Sofie Møller Olesen og Ellenmarie Rasmussen som begge er i gang med deres solistuddannelse i Mainz, Tyskland og Jeppe Sørensen og Oliver Dyrholm som begge er i gang med deres solistuddannelse på konservatorierne i hhv. Odense og Aarhus.

Billetlink:

  • Struer Kirke lørdag den 6. november kl. 16.00 købes her
  • Herning Kirke søndag den 7. november kl. 16.00 købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.