Sang for Sindet

Sang for Sindet

Sang for Sindet

Sang er godt for mange ting, og særligt er det godt for sindet. Sang for sindet er et kor for dig, der har brug for et lyspunkt i hverdagen og et frirum til, at være den du er. Vi tilbyder trygge strukturerede rammer og holder en stund fri fra hverdagens udfordringer. I stedet fokuserer vi på alt det vi kan lære når vi synger sammen. For når vi synger sammen, hører vi sammen.

Hvem kan være med?

Alle er velkomne. Vi opfordrer, de der har lyst, til at følges med en ven, veninde, familiemedlem eller lignende til korprøverne. Sang for Sindet er godt for alle, og det er vores mål, at man efter hver korprøve føler sig opløftet og fået fornyet energi. Der er en fast sangkonsulent tilstede, som leder koret og sørger for, at alt, hvad vi laver, bliver tilpasset efter holdet. Koret synger alt fra rytmiske ørehængere til smukke sange med inspirerende tekster – sikkert er, at vi går fløjtende derfra. Alle kan være med, og det kræver ingen erfaring med sang og musik at synge i koret. Her er plads til alle.

Det er gratis at deltage i Sang for Sindet.

Er du interesseret i at deltage i Sang for Sindet må du meget gerne kontakte vores projektleder Line Nordentoft på: line@denjyskesangskole.dk eller på telefon +45 2270 4663.

Hvem står bag?

Projektet er et samarbejde mellem Den Jyske Sangskole og Foreningen SIND – lokalafdeling Herning-Ikast-Brande. Det er et eksempel på, hvordan kultur og sundhedssektoren kan arbejde sammen om en meningsfuld aktivitet – her målrettet mental sundhed. Det er projektets ønske at orientere mod mental sundhed, øget inklusion og følelse af sammenhæng med resten af samfundet, styrket fællesskabsfølelse og højnet oplevelse af selvværd, ro og overskud.

Den Jyske Sangskole er med i projektet som garant for, at deltagerne modtager de bedst mulige forudsætninger for at korprøven varetages med højt sangpædagogisk niveau og dermed giver sangen det bedst mulige udbytte for sindet.

Læs mere om projektet på Sang for Sindets hjemmeside.

Har du spørgsmål?

Kontakt
Line Nordentoft, projektleder
Line@denjyskesangskole.dk
+45 22 70 46 63