Sangfællesskab i Herning

Sangfællesskab

Sangfællesskabet i Herning

Kom og syng og vær med i Sangfællesskabet på Lærdansk Herning.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Sangfællesskabet har sangsamling om mandagen kl. 16.30-18.00 på Lærdansk Herning i Multirummet.

Vil du være med?

Tilmeld dig til sangfællesskabet ved at skrive til dorit.ahler@adm.laerdansk.dk. Du er også velkommen til bare at dukke op!

Når du synger i Sangfællesskabet på Lærdansk Herning, bliver du en del af et netværk omkring projektet Sangfællesskaber for alle. Sangfællesskaber for alle er et samarbejde mellem TrygFonden, Sangens Hus, Sangkraftcentrene i Danmark, Lærdansk og Den Jyske Sangskole.

Læs om eventuelle opdateringer her.

Sangfællesskaber for alle

Sangfællesskaber er åbne mødesteder for alle sangglade nydanskere og gammeldanskere, som vil møde hinanden gennem sange fra hele verden.

For sang er en hjerteåbner, og erfaringen og forskningen viser, at sang er et af de bedste midler til at knytte mennesker sammen. Når vi synger sammen, skaber vi nemlig hurtigt et stærkt fællesskab.

I 10 nye sangfællesskaber fordelt i hele Danmark mødes nydanskere og gammeldanskere og synger sange fra hele verden. Det er konceptet bag projektsamarbejdet mellem TrygFonden, Lærdansk, Sangkraftcentrene i Danmark og Sangens Hus samt lokale samarbejdspartnere. Formålet med projektet er at skabe positive sangfællesskaber for alle i Danmark.

Læs mere på Sangfællesskaber for alles hjemmeside.

Vil du være med?

Tilmelding:
dorit.ahler@adm.laerdansk.dk

Tidspunkt:
Mandage kl. 16:30-18:00

Sted:
Merkurvej 1C, 1. sal
Lærdansk Herning i Herningcentret