Inspirerende, kærlig og musikalsk nærende workshop for mødregrupper og deres 0-2-årige i Herning Kommune

I samarbejde med Herning Kommune tilbyder Den Jyske Sangskole workshoppen “Sang, Sprog og Samvær”. Workshoppen er for dig, der har et 0-2-årigt barn, er en del af en mødregruppe i Herning Kommune og kunne tænke dig i fællesskab med din mødregruppe at blive klædt godt på til, hvordan I kan støtte kærligt op om jeres børns udvikling gennem musik, sang og bevægelse. 

 

“Sang, Sprog og Samvær”-workshops er gratis for mødregrupper i Herning Kommune og skræddersyes til netop jer, når I booker den. På workshoppen vil en dygtig sangkonsulent fra Den Jyske Sangskole på jordnær og kærlig vis guide gruppen gennem sang- musik- og bevægelsesøvelser og vejlede jer i, hvordan de kan inddrages i jeres værktøjskasse som forældre til at støtte jeres børns trivsel, tidlige sprog, motorik, evne til at fokusere og til at bygge relationer barn og forældre imellem. 

 

På workshoppen får I også hver især en sangpose udleveret. I sangposen finder I alt, I skal bruge for at kunne tage redskaberne fra “Sang, Sprog og Samvær” med hjem i stuen; Et sanghæfte med sange og øvelser, samt en række musikinstrumenter, der på enkel og ligefrem vis kan tages i brug. Sangposen er testet af mødregrupper, hos Plads Til Forskel og i sundhedsplejens daglige arbejde og den er nem at tage i brug, uanset om du har prøvet at stå med et rasleæg i hænderne før eller ej. 

 

Hvem er workshoppen for? 

Projektet retter sig mod alle interesserede mødregrupper og deres 0-2-årige i Herning Kommune og det kræver ingen særlige forudsætninger eller kendskab til musik, sang og bevægelse at kunne deltage. 

 

Hvor og hvornår foregår det? 

Sang, Sprog og Samvær-workshops foregår på Herning-bibliotekerne. I kan se, hvilke biblioteker og datoer herunder:  

 

 

Tilmelding

Du kan tilmelde din mødregruppe til en workshop skræddersyet til netop jeres behov og jeres børns alderstrin – husk I jeres tilmelding at skrive, hvor mange I er, samt hvor og hvornår I ønsker jeres workshop: INDSÆT MAIL-NAVN

Hvem står bag projektet? 

Projektet er et samarbejde mellem Den Jyske Sangskole og Herning Kommune og er støttet af Kulturaftalen Midt- og Vestjylland.