Vær med i Sang for Sindet!

Sang er godt for mange ting, og særligt er det godt for sindet. Sang for Sindet er et kor for dig, der har brug for et lyspunkt i hverdagen og et frirum til, at være den du er. Vi tilbyder trygge strukturerede rammer og holder en stund fri fra hverdagens udfordringer. I stedet fokuserer vi på alt det vi kan lære, når vi synger sammen. For når vi synger sammen, hører vi sammen.

Hvem kan være med?

Alle er velkomne. Vi opfordrer, de der har lyst, til at følges med en ven, veninde, familiemedlem eller lignende til korprøverne. Sang for Sindet er godt for alle, og det er vores mål, at man efter hver korprøve føler sig opløftet og fået fornyet energi. Der er en fast sangkonsulent tilstede, som leder koret og sørger for, at alt, hvad vi laver, bliver tilpasset efter holdet. Koret synger alt fra rytmiske ørehængere til smukke sange med inspirerende tekster – sikkert er, at vi går fløjtende derfra. Alle kan være med, og det kræver ingen erfaring med sang og musik at synge i koret. Her er plads til alle.

Det er gratis at deltage i Sang for Sindet.

Hvornår?

Sang for Sindet mødes en gang om ugen på Den Jyske Sangskole:

Tirsdag fra kl. 15:30-16:30.

Vi er startet op, men vi har løbende optag til og med d. 15. september. Forløbet fortsætter hver tirsdag frem til d. 15. december 2020.

Tilmelding:

Er du interesseret i at deltage i Sang for Sindet, må du meget gerne tilmelde dig til vores projektleder Line Nordentoft på: line@denjyskesangskole.dk eller på telefon +45 2270 4663.

Skulle tilmeldingen glippe, er du også velkommen til bare at møde op.

Om projektet: 

Projektet er et samarbejde mellem Den Jyske Sangskole og Foreningen SIND – lokalafdeling Herning-Ikast-Brande. Det er et eksempel på, hvordan kultur og sundhedssektoren kan arbejde sammen om en meningsfuld aktivitet – her målrettet mental sundhed. Det er projektets ønske at orientere mod mental sundhed, øget inklusion og følelse af sammenhæng med resten af samfundet, styrket fællesskabsfølelse og højnet oplevelse af selvværd, ro og overskud.

Den Jyske Sangskole er med i projektet som garant for, at deltagerne modtager de bedst mulige forudsætninger for, at korprøven varetages med højt sangpædagogisk niveau, og dermed giver sangen det bedst mulige udbytte for sindet.

Læs mere på Sang for Sindets egen hjemmeside: https://sangforsindet.dk/

Sang for Sindet er støttet af:
Kultursamarbejdet – Kulturspot Sundhed, Herning Kommune og SIND – Lokalafdeling Herning – Ikast – Brande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.