Programmet er klar!

Det er nogle særlige dage på festivalkontoret! Herning Opera Festival kan endelig løfte sløret for dette års festivalprogram. Vi håber I er sultne, for der er rigtig meget lækkert på operamenuen.

 

Som altid balancerer vi på en knivsæg mellem tradition og fornyelse. Vi præsenterer både opera på den store scene i Søndre Anlæg og ude i det magiske Deep Forest Art Land, sang om morgenen og sang om aftenen, sang ude og inde og vi sætter rammen for mødet mellem  to risikovillige klassiske sangere og et SONY signet pop/rock band. Vi har squeezet to af branchens største stemmer ind Hearts smukke kammermusiksal og vi har sikret både romantik i sommernatten, operasang og blæserklang og et godt grin ind imellem.

 

På Fermaten kan I opleve sidste års publikumssucces Stand Up’era – et fantastisk og utraditionelt mix mellem stand-up og opera, og på Kulturhotellet Højskolen kan du opleve vores traditionsrige Opera Brunch i nye smukke rammer. Se mere og køb billetter på vores hjemmeside.

 

Som altid er der også masser af GRATIS koncerter rundt omkring i hele Herning, så uanset om du er en garvet operatilskuer, eller du bare har lyst til at opleve, hvad opera er – kan du roligt sætte et stort kryds i kalenderen. Der er nemlig opera for alle aldre og ører.

 

Festivalen løber af stablen fra den 23. til 28. august er der virkelig gode muligheder for at tage for sig af retterne, når der serveres opera i mange varianter, rundt omkring i hele Herning.

Du kan se hele programmet på www.herningoperafestival.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.