Med begyndelsen på et nyt skoleår er det tid til at optage nye sangere i MidtVest Børnekor og forskolen til Herning Kirkes Drengekor. Til korene søger vi hhv. piger og drenge, som netop er begyndt i 3. klasse. Se her, hvordan I tilmelder jer til optagelsesprøverne.

De fleste kommende korsangere finder vi, når sangskolens sanglærere i august besøger en god del af skolerne i Herning Kommune. Men da enkelte skoler ikke er med i ordningen, og da der kan være børn som er fraværende, den dag vi er på besøg, holder korene også optagelsesprøver, så alle interesserede børn i 3. klasse har mulighed for at blive hørt.

Optagelsesprøven varer cirka 10 minutter, og forældre er velkomne til at gå med ind. Vi hører barnet synge en sang, og laver et par stemme- og rytme-øvelser. Vi søger børn med gode stemmer og lyst til sang. Det er ikke nødvendigt at have forhåndsviden eller at have gået til musik før.

Optagelsesprøve til MidtVest Børnekor (piger) foregår mandag den 3. september fra kl. 16
Sted: Korsalen, Den Jyske Sangskole, Nørregade 7D, Herning

Optagelsesprøve til forskolen til Herning Kirkes Drengekor foregår tirsdag den 4. september fra kl. 18
Sted: Kirkehuset v. Herning Kirke, Østre Kirkevej, Herning

NB: Der er nødvendigt at tilmelde sig til en optagelsesprøve. Ved tilmeldingen får I det præcise mødetidspunkt for jeres barn.
FOR TILMELDING KONTAKT LISE BONDE PÅ TLF: 30 61 53 67

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.