Ny sæson for syngende spirer
Den Jyske Sangskole er klar til en ny sæson i skolens Spirekor – et tilbud for både drenge og piger på 1. og 2. klassetrin.
Spirekoret holder ikke optagelsesprøve, men er åbent for alle børn som har lyst til at synge og lege med ord, rytmer, toner og bevægelse.

Torsdag d. 3. september er første gang i sæson 2015-16.
Herefter mødes Spirekoret hver torsdag kl. 16.30 – 17.30 i den store korsal på Den Jyske Sangskole, hvor der er plads til mange sangglade børn.

Interesserede er altid velkomne til at møde op og se, om Spirekoret er noget for dem. Man behøver ikke tilmelde sig på forhånd.

Læs mere om om Spirekoret her.

Åbent for alle

Spirekoret er en del af Den Jyske Sangskole, og koret er åbent for alle drenge og piger i 1 og 2. klasse. Koret, der fungerer som en selvstændig enhed med egen dirigent og egne små koncerter, er ikke en forskole til de øvrige kor der er tilknyttet sangskolen. Det er derimod et slags musikalsk væksthus, hvor børnene stifter bekendtskab med noder og musikalske grundbegreber gennem leg og sang.

Kig og lyt koncert
Et par gange i løbet af året inviterer Spirekoret indenfor til ’Kig og Lyt’, åbne prøver hvor koret viser hvordan de arbejder. Og to gange om året, ved juletid og før sommerferien, giver koret rigtige koncerter, hvor de optræder med det de har lært.

Erfaren korleder
Ny korleder fra efterårssæsonen 2015 er Hanne Ringblom, som glæder sig til at byde nye sangglade spirer velkommen. Hanne har haft musik og sang med sig hele livet, og har undervist i musik og arbejdet med børnekor i skoleregi de sidste 20 år. Og så kender hun Den Jyske Sangskole indefra, da hendes nu 23-årige tvillingepiger har sunget i MidtVest Pigekor siden de var 12 år. Hanne har praktisk-musisk diplomeksamen i kordirektion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.