KORCAMP MED 40 UNGE SANGTALENTER

Den Jyske Sangskole og Michael Bojesen samler 40 unge klassiske sangtalenter på 14-25 år på Korkamp Skærgården, som afholdes første gang i august 2012 syd for Herning.

Under Michael Bojesens kyndige ledelse mødes unge sangtalenter fra hele landet for at arbejde med kor og ensemblesang på højeste niveau. To koncerter markerer finalen på en uges intensivt arbejde med et udfordrende program, som spænder fra Brahms brede klang til Bojesens elegante univers.

Korcampens ambition er at skabe et miljø hvor unge talenter samles fra hele landet og arbejder kunstnerisk med kor og ensemblesang på et endnu højere niveau end det er muligt i de lokale kor.

AFSLUTNINGSKONCERTER
Skærgården Korcamp har lagt navn til Skærgården U-kor (ungdomskor). Ved koncerterne vil publikum opleve et kor af unge sangtalenter fra hele landet. Koret synger samlet og i mindre ensembler, hvor hver enkelt sanger bliver udfordret endnu mere.

Blandt værkerne som koret opfører er Warum ist das Licht af Brahms, som i sværhedsgrad hører blandt korværkernes sværvægtere, samt Michael Bojesens egen musik til seks af Pablo Nerudas kærlighedssonetter.

 

KENDTE MUSIKERE AKKOMPAGNERER
Ved konceterne akkompagnerer Benedikte Hauge Mortensen på klaver, Hans Ulrik på saxofon, Ole Kibsgaard på guitar, og Kaspar Vadsholt på bas. Dirigent Michael Bojesen.

 

KONCERTER

  • Torsdag den 9. august kl. 19.30 i Holstebro Kirke
  • Fredag den 10. august kl. 19.30 i Herning Kirke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.