Hvad gør det danske fodboldlandshold, når de har brug for at lære at synge? De sender bud efter Herning Kirkes Drengekor.

Efter at de danske fodboldfans havde opfyldt deres del af fan-udfordringen ved at synge ekstra godt med på nationalsangen og give den gas på tribunerne ved landskampen Danmark-Albanien fredag d. 4. september, måtte spillerne holde deres del af aftalen og tage sangtimer hos et drenge-kor.

Fire sopraner fra Herning Kirkes Drengekor tog sammen med deres sangpædagog, Laura Flensted Jensen, fat på opgaven. De tog til København for at træne heltene fra landsholdet. Der blev øvet vejrtrækning, støtte og intonation til den store (EM)guldmedalje, da sangere og fodboldspillere mødtes til en sangtime, som de sent vil glemme. Begejstringen var stor på begge sider, og vi glæder os meget til at høre spillerne synge nationalsangen, næste gang der er landskamp.

Fanudfordringen
”Hey fans. Hvis I klarer landsholdets udfordring, så har spillerne lovet at tage sangtimer hos et drengekor.”

Landsholdet: Synger vi sådan?
Og der er noget at se frem til. Se bare her, hvordan det lød, da landsholdet sang nationalmelodien sidste år på det tomme stadion i Serbien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.