Alle børn kan synge

tidligere master class

Alle børn kan synge

Under overskriften ’Alle børn kan lære at synge’ var fokus ved masterclassen 2009 lagt på at skabe det legende miljø, der giver de 6-8-årige børn i ’Spirekors-alderen’ den bedste indgang til sangens verden. Der var fokus på de yngste både i Margrete Enevold og Pia Boysens inspirationstimer, i Dorte Billes præsentation af sin nye bog ’Årets gang i Spirekoret,’ og i Susanne Wendts undervisning af netop sangskolens Spirekor.

Men selvom de yngste sangere var i centrum ved dette års masterclass, gav weekenden et indblik i en sangers udvikling lige fra den utrænede seks-årige til det professionelle niveau: Sangpædagoger og dirigenter gav idéer til hvordan de første korvaner bedst leges ind i unge sangstemmer, deltagerne i masterclassen havde mulighed for at overvære arbejdet med de sangtrænede og korvante solister og korsangere i Herning Kirkes Drengekor, MidtVest Pigekor og Gentofte og Jægersborg Kirkes Pigekor – og vokalkvintetten Ensemble Amarcord leverede vokalarbejde på højt niveau ved åbningskoncerten.

Vi takker for støtten

Få tilsendt program

Vi sender vores masterclass folder ud hvert år i november. Hvis du ønsker at komme på vores masterclass-kontaktliste og få tilsendt folderen per email hvert år, så klik her.

DR Pigekoret åbnede Masterclass 2016

Se uddrag af DR PigeKorets åbningskoncert i Herning Kirke. Efter koncerten blev chefdirigent Phillip Faber interviewet af Mads Bille omkring temaet "Korlederens værktøjskasse".