Ligesom det kræver forskellige kompetencer og stemmer, at få et kor til at fungere, kræver det også forskellige kompetencer blandt dem, der til daglig trækker i trådene bag kulisserne.
 
Derfor er vi rigtig glade for, at vi igen har en fuld besætning i ledelsen, som rummer både administration, udvikling og høj kunstnerisk faglighed.
 
Helle Søkilde startede på sangskolen i august 2022 og er blevet ansat i en nyoprettet stilling som Kontorleder. Helle leder den daglige drift af administrationen og tager sig også af bestyrelsesbetjening, budgetlægning, økonomistyring m.v. 
 
Line Nordentoft er vendt ”hjem” og er i november blevet ansat som Udviklingschef. Line skal arbejde med udvikling af sangskolens aktiviteter, virkeliggøre visioner og være med til at sikre den faglige udvikling af det pædagogiske miljø, i samarbejde med den pædagogiske leder Bente Bliksted og dirigenterne. Hun skal også være med til at udvikle Herning Opera Festival og Nordens Unge Operakor, og udvikle Sangskoles relationsarbejde, partnerskaber og den samlede fundraisingindsats i tæt samarbejde med Mads Bille. 
 
Vi ønsker Helle og Line enstemmigt velkommen på holdet! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.