Tilmelding til kor

Hvert år i august er der åben optagelsesprøve til Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Børnekor. Samtidig får skoler i Herning Kommune besøg af Den Jyske Sangskole, som lytter til eleverne i 3. klasse.

De børn, som bliver udtaget til et af korene, bliver herefter inviteret til et informationsmøde sammen med deres forældre.

Velkommen i Forskolen til Herning Kirkes Drengekor

Du har nu været til informationsmøde om Herning Kirkes Drengekor. Vi vil derfor bede dig om at tilmelde dig online her, så vi kan kontakte dig.

Tilmeld dig kor her

Velkommen i MidtVest Børnekor

Du har nu været til informationsmøde om MidtVest Børnekor. Vi vil derfor bede dig om at tilmelde dig online her, så vi kan kontakte dig.

Tilmeld dig kor her

Bestilling af kortøj

Her kan man bestille kortøj til MidtVest Børnekor.

MidtVest Børnekors kortøj er i hvidt jersey-stof. Sådan bestiller man dragten:

1. Mål, hvilken størrelse der passer bedst
  2. Bestil kortøj ved at klikke på linket nedenfor
  3. Korproducenten samler bestillingerne, og kortøjet bliver udleveret ved en korprøve sidst i oktober.

Størrelser på kortøjet

Kortøjet er syet i strækbart jersey-stof og der er god vidde omkring brystet. Derfor behøver I kun måle, hvilken ærmelængde og ryglængde der passer bedst (se  billederne).

Str. 8 år:

• Ærmelængde: 47 cm
  • Ryglængde:  70 cm

Str. 10 år:

• Ærmelængde: 51 cm
  • Ryglængde:   74 cm

Str. 12 år:

• Ærmelængde: 55 cm
  • Ryglængde:  80 cm

Str. 14 år:

• Ærmelængde:  59 cm
  • Ryglængde:  86 cm